Inspirerende dag med Sandnessjøen VGS!

Vi fikk dekket en del av læreplanen som vi ikke har sjangs til å gjennomføre ellers
— Ronny Rølvåg

I Desember hadde vi besøk av VG2 på Industriteknikk fra Sandessjøen VGS. En fremoverlent gjeng som var engasjerte, stilte spørsmål og var aktive i gjennomføringen av workshopen.

Vi tilpasser alltid våre workshops etter behov og tid til disposisjon. Denne gjengen hadde allerede god kompetanse på 3d print og 3d design, så dette var elementer vi fokuserte mindre på.

Ellers fulgte vi vårt tradisjonelle workshop opplegg med XR, VR, AR med demo av Dynamics 365 guides. Digital tvilling med demo, og gjennomgang av robotikk og sensorikk.

Elevene syntes spesielt AR og Hololens briller var interessant, og tenker at dette brukes mye rundt i dag. Her er det gode muligheter for eksperthjelp via teams, og med bruk av dynamics guides.

Digital tvilling var en annen teknologi elevene syntes var kult, med visualisering av statistikk og samfunnsaktuelle problemstillinger som havnivåstigning og bærekraftsanalyse.

Ronny Rølvåg- lærer i avdeling for YSK, elektro og TIF sier:

“Vi fikk dekket en del av læreplanen som vi ikke har sjangs til å gjennomføre på ellers, så det er veldig fint at vi kan ha et sånt samarbeid. Vi har lyst til å legge opp til mye mer samarbeid og kommer gjerne tilbake!»

Planen videre er å ha nye workshops med elevklasser fra Sandnessjøen VGS og å finne nye rom for samarbeid.

Vi takker for en spennende dag med engasjerte elever - og ser fram til videre samarbeid!


Forrige
Forrige

Workshop med Fagnettverk for Informasjonsteknologi og medieproduksjon!

Neste
Neste

Nordic VR Forum